Kwekerij C. van Wijk

kwekerij c. van wijk: Gespecialiseerd in groen!

Wie bij chrysantenkwekerij C. van Wijk de kassen binnenstapt waant zich meteen in een oneindige donkergroene bloemenoceaan. De kwekerij is 100% gespecialiseerd in het befaamde Santini ras “Country”. Dat is inderdaad onze enige soort en dat heeft zo zijn voordelen, vertelt eigenaar Kees van Wijk. Wij zijn super gespecialiseerd in de Country en weten door onze jarenlange ervaring exact de (klimatologische) omstandigheden waaronder dit prachtige Santini ras zich het allerlekkerst voelt.

Met een productie van maar liefst 400.000 takken per week zijn wij de grootste groene Santini aanvoerder van Nederland. Onze takken hebben een constante zware kwaliteit en zijn diep groen van kleur. De Country is door zijn zeer lange vaasleven uitermate geschikt voor verwerking in vele soorten boeketten. Bij Kwekerij C. van Wijk is alles erop gericht om jaarrond een ijzersterk eindproduct te leveren, een dagelijkse uitdaging voor het team van 12 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers!


Contactgegevens:

Kees van Wijk - Tel. 0031-(0)6-13138883 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Santinikwekerij C. van Wijk - Maarten van Rossumweg 2B - 5307 HD Poederoijen.
Website: www.cvanwijk.comassortiment kwekerij C. van Wijk:

Wij zijn gespecialiseerd in de groene Santini Country en dat is tevens het enige soort dat wij telen.